Arrangementen Verona

 

LA TRAVIATA

(Giuseppe Verdi)

IL TROVATORE

(Giuseppe Verdi)

ANNA NETREBKO

(de Maria Callas van onze tijd)

en

YUSIV EYVAZOV

1e dag: vrijdag 28 juni 2019
Vertrek met KLM vlucht KL 1651 om 09.10 uur naar Venetië. Na aankomst om 10.50 uur, vervoer per touringcar naar Verona afstand circa 115km en duur van het transfer – e.e.a. is afhankelijk van het verkeersaanbod – circa 1½ uur. U verblijft in hotel Leon d’Oro****. Na aankomst in het hotel wordt een hapje en een drankje geserveerd. Het hotel ligt 1.7 km vanaf de Arena van Verona. Om 20.00 uur vervoer naar de Arena alwaar om 21.00 uur de opera ‘La Traviata’ begint. Wie kent deze opera vol liefde, leed en afkeer van het ‘establishment’ niet? Vooraf krijgt u, als geheugensteuntje, een uitgebreide inhoudsopgave van deze opera. De solisten zijn nog niet bekend. Na afloop van de opera wordt het souper geserveerd. Na het souper vervoer terug naar het hotel.

2e dag: zaterdag 29 juni 2019
Na het ontbijtbuffet maakt u een uitstapje naar het plaatsje Garda aan het gelijknamige meer. U heeft de mogelijkheid het stadje op eigen kracht te verkennen. Omstreeks 11.00 uur vertrekt de boot naar Assenza alwaar u circa 12.15 uur arriveert. De touringcar brengt u naar het plaatsje Malcesine alwaar u in een restaurant, met fraai uitzicht over het Gardameer, de lunch gebruikt. Na de lunch terugkeer naar Verona. Om 20.00 uur vervoer naar de Arena alwaar om 21.00 uur ‘Il Trovatore’ met in de rol van Leonora – de meest gewilde sopraan ter wereld Anna Netrebko – en haar echtgenoot de tenor Yusiv Eyvazov de rol van Manrico, de troubadour, vertolkt. Ook voor deze opera krijgt u als geheugensteuntje, een uitgebreide inhoudsopgave van deze opera die vele bekende hoogtepunten kent zoals het zigeunerkoor en het aangrijpende Miserère. De enscenering is van Franco Zeffirelli, de onbetwiste meester in zijn vak. Na afloop van de opera wordt het souper op het plein geserveerd. Na het souper vervoer terug naar het hotel.

3e dag: zondag 30 juni 2019
Na het ontbijtbuffet, vertrek om c.a. 11.00 uur naar Bologna. Lunch aldaar. Na de lunch wordt u naar de luchthaven gebracht voor terugkeer met KLM vlucht KL 1592 die om 17.25 uur vertrekt. Aankomst Amsterdam 19.35 uur. Einde van de reis.


Kosten van dit arrangement bedragen € 1.895,00 per persoon.

In dit bedrag is begrepen:

 • vlucht Amsterdam-Venetië; Bologna-Amsterdam op de aangegeven vluchten in de economyclass
 • vervoer luchthaven Venetië-Verona-Bologna
 • twee nachten verblijf in hotel Leon d’Oro met onderbrenging in een tweepersoonskamer 20m² bad of douche/wc inclusief ontbijtbuffet
 • alle genoemde maaltijden inclusief de daarbij behorende consumpties zoals wijn, water en koffie of thee na de maaltijd
 • entreebewijzen GOLD voor beide voorstellingen
 • alle genoemde transfers
 • excursie Gardameer
 • diensten van deskundige begeleiding
 • informatieboekjes over de opera’s


In dit bedrag is niet begrepen:

 • alle verzekeringen
 • toeslagen grotere kamer in hotel Leon d’Oro t.w. Grand 22m² € 24,00 per persoon; Luxe 24m² € 70,00 per persoon; Suite 49m² € 200,00 per persoon; eenpersoonskamer 17m² € 130,00 per kamer (2 nachten).
 • uitgaven van persoonlijke aard zoals fooien, minibar, wasserij etc.

Voor de vlucht is er een bedrag ad € 330,00 per persoon gecalculeerd; indien de klasse waarop deze kosten is gebaseerd, niet meer beschikbaar is, dan wordt er een toeslag in rekening gebracht. Uiteraard wordt u hierover vooraf geïnformeerd.

Indien u mocht besluiten om op een andere manier naar Verona te reizen, dan wordt het bedrag ad € 330,00 per persoon in mindering gebracht; uiteraard kunt u deze reis combineren met een andere stad dan wel verlengen.

Wijzigingen voorbehouden! Wij behouden ons het recht voor, reizen met een onvoldoend aantal deelnemers niet uit te voeren.


Kosten van dit arrangement

€ 1.895,00 per persoon