Hotels

 

Arena di Verona 2020

U kunt met de volgende informatie uw arrangement naar Verona samenstellen. Indien u naast de entreekaarten en het hotel ook de vliegreis door ons laat verzorgen, dan berekenen wij voor zowel het hotel als de entreebewijzen geen reserveringskosten; bovendien worden de informatieboekje(s) t.b.v. de opera(s) kosteloos verstrekt.

  • Alle hotels brengen u bij het uitchecken tussen 2,00 en 5,00 toeristenbelasting per persoon per dag in rekening.
  • Reserveringskosten per hotelreservering 12.50.
  • Alle hotelkosten op aanvraag.

 

Hotel Giberti (Verona) ****

Modern hotel in het centrum van Verona op 10 minuten wandelafstand van de Arena. Alle kamers met bad en/of douche/wc. Garage tegen betaling beschikbaar. Het verblijf is op basis van logies met ontbijt. Airconditioning.

 

Hotel Palace (Verona) ****

Modern hotel aan de rand van het centrum, op circa 25 minuten wandelafstand van de Arena. Garage tegen betaling beschikbaar. Op vrijdag en zaterdag is er een shuttlebus (kosteloos) die u naar de Arena v.v. brengt. Het verblijf is op basis van logies met ontbijt. Airconditioning.

 

Hotel San Pietro (Verona) ***

Dit compleet gerenoveerde hotel ligt bij het expositieterrein. De wandelafstand tot de Arena bedraagt circa 25 minuten. Alle kamers met bad en/of douche/wc. Voldoende parkeermogelijkheid. Het verblijf is op basis van logies met ontbijt. Gratis vervoer naar de Arena. Fietsen staan ter beschikking. Airconditioning.

 

Park Hotel Villa Quaranta (Verona) ****

Villa uit de 17e eeuw, verbouwd tot hotel met alle comfort. Circa 13 km ten noorden van Verona aan de SS 12, de weg die Verona met Trento verbindt. Alle kamers met bad en/of douche/wc. Het geheel is gesitueerd in een grote tuin met fraai zwembad. Diverse sportmogelijkheden. Parkeerplaats. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt. Airconditioning.